Mari

Mari Biemans
Sinds 2017 woonachtig in Erp. Geboren in Keldonk en na 42 jaar in Limburg en elders in Brabant te hebben gewoond weer terug in mijn geboortestreek.

Inmiddels al ruimschoots met pensioen en in mijn arbeidzaam leven hoofdzakelijk financieel en administratief werkzaam geweest. Daarnaast tientalen jaren bestuurlijke actief geweest voor de tennisverenigingen in de plaatsen waar ik heb gewoond. Sinds 2017 penningmeester voor de Stichting Beheer Gemeenschapshuizen Erp en sinds 2022 secretaris van Omnipark de Brug.

Besturen en ontmoeten tijdens sportieve evenementen heeft altijd in mijn genen gezeten. De combi om sport, cultuur en vrije tijd samen te brengen in een multifunctioneel gebouw met een park met veel groen en een meanderende Aa is geweldig om mee bezig te zijn. Ik verheug mij erop om vanuit de Paus Joanneslaan zo het park in te lopen en te genieten van de ONTMOETINGSPLEK voor jong en oud.  

Het streven om Omnipark de Brug te realiseren is zeker een grote uitdaging zowel financieel maar ook organisatorisch. Het behoud van de typische cultuureigenschappen van de diverse verenigingen en de gebruikers van gemeenschapshuis ter Aa dienen de uitgangspunten te zijn voor een succesvolle opzet en samenwerking.