Hans
Hans Pepers
Woon samen met Hanneke en onze drie kinderen in het Pyjamahuis in Erp (voor diegene die deze benaming niet kennen en je wilt het toch weten: effe googelen).
Ik ben voorzitter van Stichting Beheer Gemeenschapshuizen Erp en vanuit deze rol ook lid van stuurgroep Omnipark De Brug. Het beheer en exploitatie van sport en ontmoetingscentrum ter Aa en het Raadhuis van Erp is NU in handen van Stichting Beheer Gemeenschapshuizen Erp, afgekort SBGE. Wij willen graag dat Ter Aa het volgende is: “De ontmoetingsplek van Erp voor iedereen; jong en oud!” Een huiskamerfunctie die laagdrempelig is, waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en een praatje kunnen maken”. Dit willen wij ook graag voor Omnipark De Brug!!

Behalve de sportieve functie van Omnipark De Brug is de sociale en culturele functie voor Erp ontzettend belangrijk en daar wil ik me graag voor inzetten.
 
Maar met betrekking tot het Omnipark kan ik niet wachten totdat het hele complex is gerealiseerd en dat mijn zoon op 1 van de velden voetbalt, mijn moeder er repeteert met haar koor of bij 1 van de KBO activiteiten aanwezig is, Hanneke Lost in Music regisseert en mijn dochters dansoptredens hebben in het nieuwe gebouw. En ik kijk met een bakkie koffie of een pilsje!!