de brug

Bij De Brug vind je alles wat je hartje begeert: weelderige speeltuinen waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten, schilderachtige fiets- en wandelpaden die je meenemen op avontuurlijke ontdekkingstochten en prachtige picknickplekken om te genieten van de natuur met vrienden en familie. En dat is nog maar het begin!

kom in beweging

Ons park is niet alleen een plek voor ontspanning. Het is ook een broeinest van sportieve activiteiten! Van voetbalvelden tot tennisbanen, van korfbalvelden tot hardlooproutes, we hebben voor ieder wat wils. Laat je energie de vrije loop en kom in beweging!

bewegen bij de brug

Voetbal De Brug

Voetbal

Voetballen zonder natte velden.

Korfbal

Binnen en buiten sporten voor de Korfrakkers.

Padel

Eén mooie locatie waar sporters bij elkaar komen.

Tennis De Brug

Tennis

Genoeg plek voor de sporters met een raket.

Gezelligheid Ter Aa

Ter Aa

Biljarten, yoga, harmonie, badminton, carnaval en nog veel meer.

het gaat écht gebeuren.

We hebben een lange weg afgelegd om hier te komen, met talloze uitdagingen en momenten waarop we bijna opgaven. Maar ons geloof in dit idee, in de kracht van samenkomen en het creëren van iets bijzonders voor onze gemeenschap, heeft ons altijd gedreven. En nu kunnen we vol trots zeggen… Omnipark De Brug gaat er komen!

Uitvoeringsplan

Tijdlijn De Brug

een aantal voordelen

TV Hertog Jan tennis

we doen het samen

Alles wat er was, behouden we. We doen het samen. Samen met de verenigingen, waardoor we allemaal van meer voordelen profiteren.

De Aa Erp

de Aa in beeld

De Aa is prachtig, toch genieten we er nu niet van. In de nieuwe situatie gaat de Aa meanderen en wordt die uit zijn anonimiteit gehaald.

toegankelijk

toegankelijk voor iedereen

Het park is er voor iedereen. Jong en oud. Leden en niet-leden. Daarnaast zorgen we dat het park voor iedereen veilig en makkelijk te bereiken is.

Neem contact op

 

Stel jouw vraag aan de organisatie