Deze week werpt Dirk Delisse een blik op De Brug. Dirk is bekend als ondernemer en mede-eigenaar van Uitjesbazen, en als enthousiaste tennisser en initiatiefnemer van Hawaii-Five Open.

Dirk zou graag een groen park willen met een bepaalde aantrekkingskracht waar je in je vrije tijd naar toe wilt. Een aantrekkelijke bestemming voor vrijetijdsbesteding, zelfs zonder specifieke reden. Zoals een voetbal-, korfbal of tennistraining.

Hij vraagt zich af hoe we het park zo in kunnen richten, dat het voor iedereen, ook als je er niet hoeft te zijn, toch naar toe wil. “Een gezellige plek voor iedereen in Erp.”

Dirk hoopt dat straks 100% van Erp zich in het park welkom voelt. Een plek waar hij mensen kan ontmoeten, die momenteel nog minder met Erp hebben. Of die veelal alleen leven. Het moet een plek worden waar mensen samenkomen en waar nieuwe verbindingen ontstaan, waardoor we een nog meer samenhorig Erp krijgen.

Als hij Omnipark De Brug mag omschrijven dan ziet hij het als een hele groene en toegankelijke plek. Met bankjes, speeltoestellen, zonder poorten of hekken. Zodat iedereen zich gemakkelijk door de sportvelden kan bewegen. Maar waar je ook gewoon kan picknicken in het gras of een bal kan meenemen om te  voetballen.

Dirk: “Een plek die je uitnodigt om te komen en vaker te bewegen. Een plek die je nu mist in Erp.”

Wil je net als Dirk ook meedenken?
Volg De Brug op sociale media en ga de interactie aan. Of laat jouw idee achter op onze website.

Instagram / Facebook / LinkedIn