Dit jaar viert de Korfbalclub in Erp haar 60-jarig bestaan, wat natuurlijk groots gevierd moet worden. Een bijzonder hoogtepunt zal het afscheidsfeest zijn in de kantine. Waar De Korfrakkers door de komst van de huisarts afscheid van nemen. Wat dit jubileumjaar extra speciaal maakt? Het antwoord ligt in de kracht van de samenwerking van het Omnipark.

Jan-Willem, bestuurslid van de club, is vol lof over de extra activiteiten die worden georganiseerd door De Korfrakkers. “Het is geweldig om te zien hoe leden zelf Sunday Fundays en andere evenementen organiseren,” zegt hij. Maar achter de schermen is er een uitdaging: een tekort aan vrijwilligers.

De oplossing?

Samenwerken met de lokale tennis- en voetbalvereniging om nieuwe bestuursleden te werven. Korfbal, voetbal en tennis hebben de handen ineengeslagen om vrijwilligers te vinden. Job en Joris hebben vanuit hun netwerk mensen benaderd. Jan-Willem vertelt: “En we kunnen zeggen dat het ook is gelukt! Dankzij ons gezamenlijke netwerk hebben we succesvol nieuwe mensen weten aan  te trekken. Helemaal blij!”

Het Omnipark biedt niet alleen voordelen voor de organisatie, maar ook voor de vrijwilligers. “Door onze krachten te bundelen, kunnen we veel efficiënter werken.” legt Jan-Willem uit.

Jan-Willem: “Het is mooi om te zien, wat we samen als Omnipark kunnen bereiken.”