In de talkshow Buurten is er aandacht voor de realisatie van Omnipark De Brug in Erp. Yvette Bloemen sluit aan en vertelt over de ontwikkelingen en initiatiefnemers. 

Het Omnipark in Erp is geen resultaat van snelle beslissingen, maar een project van bijna tien jaar toewijding. Terug in 2015, tijdens de carnavalsintocht, sprak Toon Kerkhof Yvette aan in de kroeg. Beide geconfronteerd met vergelijkbare uitdagingen. Yvette als voorzitter van de tennisvereniging en Toon van de voetbalclub. Ze besloten om hun krachten te bundelen.

Onze initiatiefnemers, waaronder RKVV Erp, De Korfrakkers, de tennis en padelvereniging, en Ter Aa, nemen deel aan dit unieke project. Het Waterschap Aa en Maas, betrokken bij icoonprojecten rond waterberging, bleek een waardevolle partner die vanaf het begin achter onze plannen stond. Voor hen is het een kans om in het centrum te laten zien waarom water van essentieel belang is.

Benieuwd naar het complete verhaal?

Neem de tijd om de volledige video van ‘Buurten’ te bekijken.