Vorige week gingen we in de eerste ‘vraag van de week’ van prins Dick d’n Urste in op het thema: gezelligheid. Want een goede sfeer in onze toekomstige accommodatie is gewoon heel belangrijk. Dit leidde tot de volgende prangende vraag van Dick: “Waar komt Omnipark De Brug en de MFA?”

Plattegrond

Hoewel nog niet alle benodigde grond is verworven, is de gemeente al in een gevorderd stadium met het nieuwe bestemmingsplan. Bijgevoegde plattegrond geeft een goede indicatie van het huidige plan.

In het bestemmingsplan komt Omnipark De Brug naast Wheels te liggen. Rechts van Wheels komen naar verwachting vier voetbalvelden te liggen, waarvan één van kunstgras. De grond is hier een stuk droger waardoor de voetbalvelden het hele jaar door beter bespeelbaar zijn. Tegen de voetbalvelden, net buiten het centrum komen de parkeerplaatsen. Zo vermijden we dat er veel verkeer door het centrum komt.

Aansluitend aan de parkeerplaatsen en het voetbalveld komt de MFA. De MFA vormt het middelpunt van het park. Zo grenzen ook de tennis-, padel- en korfbalvelden aan de MFA. 

Naast de parkeerplaatsen net buiten het centrum, is het park met de fiets of te voet ook te bereiken vanuit het centrum. Via de ‘natuurontwikkelzone’ waar een brug over de Aa strijkt richting de Boterweg en via de ‘parkzone’ waar nu de ingang van het RKVV Erp ligt.

Heb je ook een vraag voor De Brug?
Volg De Brug op sociale media en ga de interactie aan. Volgende week beantwoorden we een nieuwe vraag van Dick!

Instagram / Facebook / LinkedIn