Onze beheerder die lady GaGa naar Erp gaat halen voelt zich al helemaal thuis in ter Aa. Maar om lady GaGa naar Erp te halen heeft beheerder Gert jouw hulp hard nodig omdat enkele van zijn “roadies” met welverdiend pensioen gaan.

Zijn jullie de nieuwe “roadies”?

Zoals de meesten van jullie wel zullen weten, is ter Aa een laagdrempelige huiskamer & sport accommodatie voor Erp en omstreken waar allerlei activiteiten georganiseerd worden. Voor en door verenigingen zoals bijvoorbeeld de KBO, de biljarters, de Korfrakkers en tal van andere verenigingen, maar ook onze Erpse basisscholen maken volop gebruik van de sporthal voor de gymlessen van de kinderen. Ter Aa is samen met het Erpse raadhuis ondergebracht in een stichting.

Ter Aa wil graag zijn steentje bij blijven dragen voor de leefbaarheid in ons fijne dorp en de deur is (bijna) altijd open voor een praatje en een bakje koffie met elkaar. Zou jij ook graag je steentje bij willen dragen om dit te kunnen blijven doen?

Ter Aa is op zoek naar (gast-) dames en heren. Jong, oud(er) en alles hiertussen in, om als vrijwilliger aan de slag te gaan in ons mooie gemeenschapshuis en sporthal. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, je bent lekker onder de mensen. Uiteraard staat er een vrijwilligersvergoeding tegenover maar bovenal de dankbaarheid van alle bezoekers dat jij dit samen met het team van ter Aa allemaal mogelijk maakt.

Mocht je interesse hebben en wat meer willen weten, loop dan even binnen bij ter Aa. Spreek een toekomstige collega of de beheerder aan, waarom zij het zo leuk vinden om in ter Aa actief te zijn. Mailen mag natuurlijk ook naar info@teraaerp.nl of spreek een bestuurslid van de stichting aan, als je deze toevallig bij de bakker of de Appie tegenkomt.

Alvast bedankt namens al onze bezoekers! Tot snel!